Разкриха причината Роналдо да не понася Бенитес


Разкриха причината Роналдо да не понася Бенитес

4021 0

Радио "Кадена Копе" разкри причината Кристиано Роналдо да не понася Рафаел Бенитес. Както е известно, португалецът е в много изострени отношения с испанския треньор, най-вече поради факта че Карло Анчелоти беше уволнен заради бившия треньор на Ливърпул.

Отношенията им обаче станали още по-обтегнати, след като Рафа използвал подготовката на тима, за да наложи Гарет Бейл като лидер на отбора. Кристиано Роналдо останал на втори план, което подразнило сериозно голмайстор №1 в историята на Реал Мадрид.

Именно с идеята да наложи Бейл като лидер в тима Бенитес си гарантирал треньорското кресло на "Сантяго Бернабеу". Засега обаче планът му не се реализира гладко, след като самият играч не се представя на добро ниво от началото на сезона.

Иначе в съблекалнята на Реал Мадрид недоволството срещу Бенитес продължава. Играчите не харесват тактиката, на която залага треньора, а в същото време недолюбват и факта, че Перес се меси в начина му на работа. Някои от тях дори го смятат за "безгласна буква", категорични са в Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички