Разкриха коза, с който Бенитес си спечелил треньорското място в Реал


Разкриха коза, с който Бенитес си спечелил треньорското място в Реал

2882 0

Испанският мениджър Рафаел Бенитес си е уредил треньорската позиция в Реал Мадрид, благодарение на идеята си да наложи Гарет Бейл като централна фигура при 32-кратните шампиони на Испания.

Бившият наставник на Ливърпул ще поеме "белия балет" след края на сезона в Италия, като неговото пристигане на "Сантяго Бернабеу" е на 99% сигурно.

Причината за това се казва Гарет Бейл, след като Бенитес е убедил Флорентино Перес, че ще изгради своя Реал около качествата на уелския футболист, който беше остро критикуван за изявите си през последния сезон.

Бейл, за когото се смяташе, че е близо до трансфер в Манчестър Юнайтед, е доволен от смяната на треньора и това е причината да заяви категорично нагласата си да остане в Реал и да се докаже. Той ще трябва да дели диригентската палка в Мадрид с Кристиано Роналдо, който може да заиграе като централен нападател под ръководството на Бенитес.

Самият треньор е обещал на Флорентино, че ще превърне Бейл в глобална звезда и в лидер на своята селекция - думи, които са впечатлили президента, който брои 86 милиона паунда на Тотнъм за уелския национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички