Разкриха договора между Барселона и Ливърпул за Луис Суарес


Разкриха договора между Барселона и Ливърпул за Луис Суарес

1870 0

Все по-известният сайт "Football Leaks" направи поредното си разкритие, което попадна в сайтовете на няколко големи европейски медии. Този път става въпрос за звезда на Барселона - Луис Суарес, като за пръв път се разкриват подробности относно трансфер на играч на каталунците.

Точната сума по трансфера на уругваеца е 64.98 милиона паунда, като каталунците са се договорили да платят пълната сума за играча на няколко вноски.

До момента Барселона е изплатила 4/5 от цената на Суарес, като остават да бъдат платени 12.98 милиона паунда. Това ще стане на 31.07 тази година, за когато е насрочена последната вноска.

Разкриха основната разлика между Меси и Роналдо

Интересен факт е, че договорът между двата клуба за нападателя е доста стандартен в сравнение с тези на други играчи. В него няма "бонус" клаузи за голове, асистенции, спечелване на "Златна топка" или други трофеи, които потенциално биха увеличили сумата по трансфера.

В евро трансферът възлиза на 81.6 милиона евро, което по официални данни е третият най-скъп трансфер в историята на футбола, ако не се брои сумата по трансфера на Неймар, която според испанските медии е над 100 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички