Рамос преди финала: Иска ми се отборът да не чака до последните секунди за победния гол


Рамос преди финала: Иска ми се отборът да не чака до последните секунди за победния гол
Снимка: Getty Images/Guliver

1394 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос е възстановен и ще вземе участие в утрешния фнал на Световното клубно първенство.

"Надявам се този път да не чакам до 90 и някоя си минута. Иска ми се отборът да не чака до последните секунди за победния гол. Всички мадридисти ще са по-спокойни, ако не се стига до тези минути", заяви той на пресконференция днес.

Той допълни, че футболисти като Раул Гонзалес и Андрес Иниеста са заслужавали да спечелят „Златната топка” и смята, че испанските играчи като цяло са подценявани.

„Вижте, въобще не съм изненадан, че тази година не съм получил глас тази година за „Златната топка”. Много повече съм изненадан, че Иниеста не получи нито един. Освен това се чудя как играчи като Иниеста и Раул никога не са печелили тази награда, а определено заслужават. Испанците като цяло са подценявани. Не знам какъв точно е критерият, но…”, сподели Рамос.

"Кристиано е най-добрият. Има двама големи - Кристиано и Меси, като разликата е малка. Тази година обаче Кристиано заслужаваше повече", допълни още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички