Ракитич: Меси е свръхестествен


Ракитич: Меси е свръхестествен
Снимка: Getty Images/Guliver

1097 0

Един от новите футболисти на Барселона Иван Ракитич не скри възхищението си към звездата на тима Лионел Меси.

"Тренирах няколко пъти с Лео, защото той се присъедини по-късно към подготовката на Барселона заради световното първенство" - обясни Ракитич пред хърватската медия "24 часа".

"Понякога по време на тренировките се спирам и го наблюдавам. Той е свръхестествен. Възхищавам му и се уча много от него. Той ме впечатлява с всичко, което прави. Държи се напълно нормално, все едно изобщо не е такава звезда."


"С треньора Луис Енрике не сме говорили за позицията ми на терена, защото все още тренираме. Ще отнеме известно време. Той говори с мен доста открито. За него детайлите са много важни, той държи много на малките неща."

"Енрике ми сподели, че е осъзнал какъв страхотен футболист съм докато съм играел срещу неговия доскорошен отбор Селта."

"Ален Халилович впечатлява всички. Всички говорят за него и го хвалят. Треньорът го харесва и го остави в първия отбор. Ален е страхотен по време на заниманията."

"Нямам търпение сезонът да започне. За хърватския футбол е чудесно да имаме трима футболисти в големи клубове. Ще бъде интересно да играя срещу Манджукич и Модрич" - добави Ракитич.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички