Рафаел Бенитес има първи набелязан за Реал Мадрид


Рафаел Бенитес има първи набелязан за Реал Мадрид
Снимка: Ивай Йочев

2876 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес има няколко причини да избере Рафаел Бенитес за треньор на тима. Същинската причина е обещанието на треньора да наложи Гарет Бейл като №1 в тима, а втората беше разкрита от "Mirror" - Рахим Стърлинг.

Испанският треньор е връчил списък с играчи, които иска, а на върха е бил именно младият английски национал, който категорично отказва да подпише нов договор с Ливърпул. Последното предложение на мърсисайдци беше за 90 хиляди паунда седмично, но то беше отхвърлено, а повече преговори няма да бъдат водени.

За трансфер на Стърлинг в Реал се говори от януари насам, но с наличието на Бенитес осъществяването на сделката изглежда много близо.

Испанският мениджър е този, който доведе ямаеца на "Анфийлд", след като лично го убеди да подпише с Ливърпул през 2010 година, когато той беше едва на 15 години и играеше в школата на Куинс Парк Рейнджърс.

Исканата цена от страна на Ливърпул е около 65 милиона паунда, но ръководството на "белия балет" ще се опита да я намали с оглед на факта, че договорът на Стърлинг изтича през следващото лято.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички