Първите думи на Ерик Гарсия в Барселона: Няма как да има сравнения с Пике


Първите думи на Ерик Гарсия в Барселона: Няма как да има сравнения с Пике
Снимка: Getty Images/Guliver

2323 0

Централният защитник Ерик Гарсия се завърна в Барселона, чийто юноша е, след като договорът му с Манчестър Сити изтече. Мнозина сравняват пътя му с този на клубната легенда Жерар Пике, който е юноша на каталунците, но отива в Манчестър Юнайтед, преди отново да се завърне на "Камп Ноу". Гарсия обаче отсече, че не може да бъде сравняван с Пике, защото ветеранът е "най-добрият от 10 години насам".

"Харесва ми да ме сравняват с Пике, но няма как да се случва това. Тепърва започвам, а той е бил най-добрият за 10 години. Да бъда негов партньор в отбрана ще бъде много изискващо. Благодаря на клуба за усилията, които положи, за да ме привлече.

И двете страни искахме да постигнем разбиране. Това е сбъдната мечта за мен. Надявам се бъдещето да е изпълнено с успехи. Ще дам всичко от себе си за тази фланелка. Барселона е успешен клуб и ще дам всичко. Щастлив съм, че се завръщам у дома" - заяви Гарсия.

А президентът на Барселона Жоан Лапорта заяви след привличането на Серхио Агуеро, че предстоят още много трансфери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички