Първа оферта и първи отказ: Араухо се запъна на Барселона


Първа оферта и първи отказ: Араухо се запъна на Барселона
Снимка: Getty Images

3557 0

Бранителят на Барселона Роналд Араухо е отказал първото предложение от каталунския клуб за удължаване на договора му. 22-годишният футболист се утвърди като ключов избор в карето от защитници през този сезон, но е с 18 месеца по актуалния с контракт, което притиска Барса да организира преговори за подновяването.

Представянето и ситуацията с договора на защитника привлякоха вниманието на Манчестър Юнайтед и Челси, които обмислят да го привлекат срещу по-скромна сума.

Според мадридската преса обаче Араухо набързо е отказал офертата от „лос кулес“, която е била поставена на масата през последната седмица, но се очаква разговорите да продължат скоро.

Marca пише още, че уругвайският национален футболист иска да остане в Каталуния, но ще напусне, ако Барса не оцени и предложи сума пари, която да рефлектира на представеното от него по терените. Араухо има два гола в 24 мача за Шави през този сезон. А може ли Мората да заиграе на "Камп Ноу", научете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички