ПСЖ има една голяма пречка за привличането на Меси и сформирането на звезден отбор


ПСЖ има една голяма пречка за привличането на Меси и сформирането на звезден отбор
Снимка: Getty Images/Gulliver

1407 0

Лионел Меси изглежда отново щастлив, като показа отново, че е в добра форма с Барселона, но спекулациите за бъдещето му продължават да го пращат в Пари Сен Жермен.

Договорът на аржентинеца изтича след пет месеца и вече е свободен да преговаря с други клубове, но макар че няма да се изисква трансферна сума за номер 10, заплатата му може да се окаже препъни камък дори за мега богатите клубове в Европа.

Известно е, че ПСЖ е решен да събере Меси с Неймар и да събере звезден заедно с Килиа Мбапе. Френският журналист Жулиен Лорен обаче заяви, че бюджетът на шампионите от Лига 1 няма да им позволи да подпишат аржентинския.

"С финансовия феърплей, пандемията и колко са засегнати ПСЖ като всички други големи клубове, не знам как, само на ниво заплата, биха могли да имае Неймар, да речем с 30 милиона евро годишно, Меси на 60 милиона евро годишно и Мбапе с потенциално с нов договор на същата сума като Неймар “, каза Лорънс пред подкаста на Sky Sports Transfer Talk.

"Само тези тримата биха били около 150 милиона евро и то само заплатите им всяка година. Финансово не е възможно. Но те изглежда казват, че ще опитат. Но не мисля, че е реалистично".

А наставникът на Барселона Роналд Куман посочи двата най-добри мача на тима през този сезон - ето кои са.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички