Прощалната реч на Андрес Иниеста (ВИДЕО)


Прощалната реч на Андрес Иниеста (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

2385 0

Легендата на Барселона Андрес Иниеста  изигра последния си мач за тима. Той бе заменен в 82' в срещата с Реал Сосиедад от 38-ия кръг в Примера дивисион, а феновете изпратиха на крака своя капитан. След края на двубоя си взе последно сбогом със своите съотборници и с феновете на "Камп Ноу" с прощална реч.

"Ще продължа напред, но вие оставате в сърцето ми завинаги. Това бяха невероятни 22 години, изпълнени с гордост. За мен бе удоволствие да представлявам най-добрия клуб в света.

Искам да благодаря на всички мои съотборници - ще ми липсвате много. Не мога да опиша с думи чувството, което изпитвам през тази една седмица. Да живее Барса. Благодаря за цялата любов и уважение, които получих тук, още от момента, в който пристигнах като дете. Сега си тръгвам като мъж", заяви Иниеста със сълзи в очите.

Иниеста прекара 22 сезона в Барселона, изигра 674 двубоя и си тръгна така с два трофея. Каталунците вдигнаха шампионската титла след края на мача с Реал Сосиедад от последния кръг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички