Проблем: Барселона няма пари, за да плати трансфера на Гризман


Проблем: Барселона няма пари, за да плати трансфера на Гризман
Снимка: Getty Images/Guliver

6574 0

Шампионът на Испания Барселона отлага привличането на Антоан Гризман от Атлетико (Мадрид), тъй като има финансови проблеми, твърди вестник AS. Каталунците имаха план да финализират трансфера на нападателя тази седмица, но не успяват да намерят 120-те милиона евро, които трябва да бъдат платени на Атлетико за правата му.

Според медията, към момента ръководни фактори на "Камп ноу" преговарят с различни испански банки, които да им помогнат да осъществят сделката. Испанският вестник твърди още, че клубът се е принудил да забави заплатите на своите служители, за да успее да завърши сделката в срок. 

 
Испанският вестник твърди още, че клубът се е принудил да забави заплатите на своите служители, за да успее да завърши сделката в срок.

От Барселона са искали да разсрочат плащането за французина, но настоящият му клуб твърдо е отказал подобен вариант. Както е известно, "дюшекчиите" не искаха да се разделят с голямата си звезда, но бяха принудени от него. Както е известно, в края на миналия сезон Гризман обяви, че напуска вицешампиона на Испания. От първи юли откупната му клауза падна от 200 на 120 милиона евро. А каква заплата си е договорил голаджията на "Камп ноу" вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички