Президенът на ПСЖ наруши мълчанието по трансфера на Неймар


Президенът на ПСЖ наруши мълчанието по трансфера на Неймар
Снимка: Guliver/GettyImages

3844 0

Президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелайфи наруши мълчанието си по темата с трансфера на Неймар. До момента единствено играчи на двата отбора говориха по евентуалното преминаване на бразилеца в Париж, но сега босът на френския гранд коментира ситуацията.

"Всичко в момента е прибързано. Неймар е играч на Барса и трябва да видим какво ще стане с него. В ПСЖ зачитаме всички контракти на отбори и играчи. Надявам се да говоря по този въпрос някой друг път. Всичко с времето си", загадъчно се изказа Хелайфи пред мароканската телевизия "Medi 1 TV".

"ПСЖ е амбициран да бъде място, на което големите играчи искат да бъдат и да помагат за популяризирането на отбора. ПСЖ е отбор, който дава на своите треньори и играчи необходимото, за да показват те най-доброто от себе си", допълни той по темата ПСЖ.

Неймар е трансферна новина №1 през това лято, след като вече се е разбрал с френския гранд за своя контракт. Очаква се ръководството на отбора да се опита да свали неговата цена, но ако се наложи, ПСЖ ще плати 222 милиона евро за Неймар. Очакваното му посрещане в Париж се планира за 7-и август.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички