Президентът на Барселона призна, че някои играчи ще напуснат клуба през лятото


Президентът на Барселона призна, че някои играчи ще напуснат клуба през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

5338 0

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу потвърди, че клубът ще привлече още играчи, но и ще се раздели с някои от тях през лятото. Каталунците вече имат три сигурни трансфера в лицето на Френки Де Йонг от Аякс, Емерсон от Атлетико Минейро и Людовик Рейс от Грьонинген.

Барса също така ще се опита да вземе Матайс Де Лихт, а по всяка вероятност на „Камп Ноу" ще се озове и Антоан Гризман. Сред спряганите за напускащи са Фелипе Коутиньо, Малкълм, Андре Гомеш и Самуел Умтити.

„Всяка година идват нови играчи. До момента обявихме само Де Йонг, но работим по въпроса да доведем и други. Също така някои ще си тръгнат, но това е нормално за лятото", заяви Бартомеу.

„Ернесто Валверде има договор за следващия сезон. Мисля, че загубата не е негова вина", каза президентът на Барса по адрес на старши треньора след загубената Купа на Краля от Валенсия вчера.

Какво каза наскоро Лионел Меси за треньора си Ернесто Валверде, който е обвиняван за провала в Шампионска лига, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички