Президент на тим от Испания: Преговаряхме с Гути, но той избра да поеме Реал Мадрид


Президент на тим от Испания: Преговаряхме с Гути, но той избра да поеме Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

2045 0

Спекулациите около това кой ще бъде новият треньор на Реал Мадрид са безкрайни. След напускането на Зинедин Зидан, с тима от испанската столица бяха свързвани имената на Маурисио Почетино, Юрген Клоп, Масимилиано Алегри, Арсен Венгер, Маурицио Сари и Антонио Конте. По всичко личи обаче, че нито един от изброените няма да бъде нает за позицията на "Сантяго Бернабеу".

По всичко личи обаче, че отново легенда на Реал Мадрид ще застане начело на отбора. Поне така твърди президентът на тима от четвъртатта дивизия на испанския футбол Реал Мурсия Виктор Галвес. Той разкрива, че е преговарял с Гути, за да поеме отбора, но отговорът на бившият футболист на Реал е бил "не".

"Гути ще бъде новият треньор на Реал Мадрид, затова няма да поеме отбора на Мурсия. Искаше ми се Зидан да се бе отказал от треньорския пост два дни по-късно, защото вече щяхме да сме се договорили с Гути", разкрива Галвес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички