Предлагат играч на Барселона да премине в Реал Мадрид


Предлагат играч на Барселона да премине в Реал Мадрид
Снимка: Guliver/Getty Images

4336 0

Само година, след като премина на "Камп Ноу" от Валенсия за 35 милиона, Андре Гомеш е на път да напусне Барселона, след като не успя да се докаже пред Луис Енрике.

Супер агентът Жорже Мендеш предлага на клиента си обаче трансфер, който ще изненада всички, а именно преминаване в най-големия враг на каталунците Реал Мадрид.

През миналото лято Барса плати за Гомеш 35 милиона, след като футболистът показа силна игра на Евро 2016 и спечели трофея. Според испанските медии Мендеш ще използва връзките си в най-големите отбори, за да уреди хубав трансфер на клиента си. Точно поради тази причина, той е предложил Гомеш и в Реал Мадрид.

"Белия балет" също имаше интерес към играча след края на Евро 2016, но предложи "едва" 20 милиона за 23-годишния играч и той премина в Барса. 

Според "Don Balon" обаче, шансовете на португалеца да акостира на "Сантяго Бернабеу" са равни на 0, като Флорентино Перес е щастлив от факта, че именно каталунците са тези, които са направили грешния трансфер, а не Реал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички