"Предателят" Фиго: Роналдо може да премине в Барселона


 "Предателят" Фиго: Роналдо може да премине в Барселона

4448 0

Португалската легенда Луиш Фиго е човекът, чийто трансфер от Барселона в Реал Мадрид се смята за едно от най-големите предателства в историята на футбола.

Както е известно, двата испански тима са сред най-лютите съперници от една държава в света, като не са много случаите, в които играч от единия клуб преминава в другия. Ако това се случи, то се приема много тежко от феновете, особено ако става дума за звезда.

СНИМКА: Кристиано Роналдо какъвто едва ли сте го виждали

Фиго премина в Реал през 2000 година, като загърби с лека ръка 5-те си години на "Камп ноу". Португалецът не изключи по стъпките му да мине и бележитият му сънародник Кристиано Роналдо, като този път предателският трансфер се осъществи от Реал в Барселона.

"От години сме свидетели на свободен трансферен пазар. Ако няма някоя защитна клауза в договора, тогава всичко може да се случи", отговори Фиго на въпрос на португалския "Record" дали има вероятност Роналдо да се окаже на "Камп ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички