Потвърдено: Има ли сделка между Барселона и Лийдс за Рафиня?


Потвърдено: Има ли сделка между Барселона и Лийдс за Рафиня?
Снимка: GettyImages

1161 0

Барселона е на финалната линия в преговорите с една от най-големите си трансферни цели това лято. Каталунците са отправили подобрено предложение към Лийдс за Рафиня, което английският клуб ще приеме, твърди гуруто в областта Фабрицио Романо.

Финалната оферта от Барса е на стойност 58 млн. евро, като с бонусите и комисионните сумата скача до 68 млн. евро. Предложените пари бяха завишени, след като предишното запитване съвпадаше с това на Челси, които също имат огромен интерес към бразилеца.

Рафиня обаче е заявил пред агента си Деко, че иска да продължи кариерата си на "Камп ноу". Самият той вече е разкрил, че е доволен от предложените му по договор параметри и мечтае да играе за испанския клуб от дълго време.

При евентуална сделка 25-годишният нападател ще бъде 3-ото лятно попълнение на каталунците, след като те подписаха с Франк Кеси от Милан и Андреас Кристенсен от Челси.

Ето кога Барселона ще обяви дългоочаквания подпис на Мартин Георгиев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички