Потенциалния състав на Реал Мадрид за следващия сезон, с който ще завладеят света


Потенциалния състав на Реал Мадрид за следващия сезон, с който ще завладеят света
Снимка: Guliver/GettyImages

6489 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан и ръководството на тима планират през лятото да бъдат изхарчени рекордна сума пари. По-рано тази седмица се появи информация, че "кралския клуб" ще извади 500 милиона, които ще бъдат инвестирани в трима нови играчи.

Медиите в Испания твърдят, че това са Килиан Мбапе, Пол Погба и Еден Азар, а потенциалния състав, с който Зидан ще разполага изглежда просто уникален. Единствената въпросителна за следващия сезон ще бъде свързана с вратарския пост. Тибо Куртоа бе привлечен през лятото, но не впечатлява с изявите си и след връщането на Зидан, френският специалист предпочита Кейлор Навас.

В защита се очаква да се завърне Марсело, който със Серхио Рамос, Рафаел Варан и Карвахал ще трябва да "заключат" наказателното поле за съперника. Лука Модрич, Иско и евентуалното ново попълнение Пол Погба ще поемат контрол в средата на терена, а за попаденията ще се грижат Карим Бензема, Килиан Мбапе и Еден Азар.

РАБИО СЕ ПРЕВРЪЩА В ТРАНСФЕРНА ЦЕЛ НА РЕАЛ МАДРИД

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички