Порнокомпания предложи да помогне на Барса в задържането на Меси


Порнокомпания предложи да помогне на Барса в задържането на Меси
Снимка: Thinkstock/Guliver

2128 0

Компанията Stripchat, която стриймва видеа за възрастни, предложи помощта си на Барселона. Порносайтът е готов да финансира каталунците, за да им помогне да задържат голямата си звезда Лионел Меси. От 1 юли аржентинецът е свободен агент, но ръководството на каталунците търси начини да го задържи на "Камп ноу".

Stripchat предлага на испанския колос 10 милиона долара, а в замяна иска да стане негов стрийминг партньор за сезон 2021/22.

"Като запален футболен фен знам, че Барселона търси средства, които да ѝ позволят да поднови договора със своето лице - Лионел Меси. Ще бъде жалко, ако след 20 години в клуба Лео напусне", заяви в писмото си до Жоан Лапорта вицепрезидентът на компанията Макс Бенет.

"Stripchat е специализирана в качественото излъчване на видеа за възрастни и има месечна аудитория от 420 милиона фенове по цял свят. Използвайки своята технология, ние бихме могли да доставим специално удоволствие на феновете, излъчвайки футболни мачове с участието на Меси по целия свят", допълва Бенет. А ето как Меси затруднява любимия си клуб. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички