Поредното доказателство, че Реал Мадрид слага край на ерата "галактико"


Поредното доказателство, че Реал Мадрид слага край на ерата "галактико"

6336 0

През миналото лято Реал Мадрид не привлече нито един играч, който може да попадне в графата "галактико". Цялата ера на Флорентино Перес на "Сантяго Бернабеу" се основава на това, че той привлича най-шумното име на трансферния пазар, а освен това купува популярни играчи "на килограм".

Второ поредно лято обаче трансферната политика на Реал е друга - взимат се футболисти за линии, в които има нужда подобрение на дълбочината в състава. Това е и причината до момента "белия балет" да има само един трансфер - завръщането на Мората срещу едва 30 милиона евро.

Интер пожела ас на Манчестър Юнайтед

Зинедин Зидан пък обощи в няколко думи това, което се случва в Реал Мадрид - че е трудно да бъде подобрен съставът, който спечели два пъти Шампионска лига в рамките на 3 години.

"Доволен съм от състава, с който разполагаме. Много е трудно да го подобрим с оглед на успехите, които постигнахме. Да, много харесвам Погба, но в момента не можем да го привлечем. Има много други футболисти, които харесваме, а Погба си има договор с Ювентус", заяви Зидан на първата си пресконференция.

Очаква се все пак до края на лятото Перес да закупи поне един полузащитник. Най-често споменаваното име за трансфер на "Сантяго Бернабеу" е Андре Гомеш от Валенсия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички