Поредната вечер, в която Меси бе на висота, но Барселона го предаде


Поредната вечер, в която Меси бе на висота, но Барселона го предаде
Снимка: Getty Images/Guliver

6722 0

Отборът на Барселона направи пореден слаб мач през този сезон и не успя да спечели втори трофей за сезона. Очакванията в началото на кампанията бяха свързани с требъл, но тимът успя да спечели единствено титлата в Испания.

След като по-рано през сезона отпаднаха от Ливърпул след тежко гостуване на "Анфийлд" в 1/2-финал на Шампионска лига, вчера играчите на Ернесто Валверде загубиха и Купата на Краля. След като 4 поредни години триумфираха в надпреварата, вчера тя бе изгубена от тима на Валенсия след 1:2.

За поредна вечер капитанът на каталунците Лионел Меси направи страхотен мач, но това се оказа недостатъчно. Аржентинецът вкара гол 15-тина минути преди края, за да върне интригата в срещата. Освен това статистиката показва, че по време на срещата Ла Пулга е владял повече време топката, от колкото целия отбор на Валенсия.

ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БАРСА РАЗКРИ, ЧЕ НЯКОИ ИГРАЧИ ЩЕ СИ ТРЪГНАТ ПРЕЗ ЛЯТОТО

Да, точно така. Статистиката показва, че в хода на срещата Барса е владяла топката в 72% от времето, а останалите 28% са били за "прилепите". Друга статистика пък показва, че самият Лео Меси е владял коженото кълбо в 30,83% от времето на срещата. Впечатляващо, но недостатъчно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички