Помните ли тези думи на Жерар Пике след Евро 2016?


Помните ли тези думи на Жерар Пике след Евро 2016?
Снимка: Getty Images/Guliver

3494 0

Испания отпадна от Световното първенство по футбол 2018ж, след като бяха надиграни от Русия при изпълнение на дузпи в 1/8-финалите на турнира. Играчите на Фернандо Йеро не успяха да разбият наситената защита на "сборная" и това доведе до сбогуването им с терените в Русия.

Очаквано медиите в Испания са бесни на играчите след представянето им, а критиките по адрес на играчите в страната не спират. Мадридското издание "Marca" не пропусна да припомни на читателите си за думите, които Жерар Пике каза няколко месеца след Европейкосто първенство през 2016 година.

"Следващото Световно първенство ще бъде последният турнир, в който ще играя с екипа на Испания. Това, което казвам сега не се дължи на някаква емоция и решението ми няма да се промени. Мислих много за нещата и знам, че след като Световното първенство в Русия приключи, аз няма да играя в тима повече", казва през октомври 2016 Пике.

Ако съдим по думите на играча на Барселона, мачът с Русия трябва да е последен за родината му, като той приключва със 102 мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички