Подписал ли е вече Меси последния си договор с Барса? Отговорът на Бартомеу


Подписал ли е вече Меси последния си договор с Барса? Отговорът на Бартомеу
Снимка: Guliver/GettyImages

1398 0

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу не смята, че това ще е последният договор на Лионел Меси с тима. Аржентинецът преподписа през ноември миналата година до 2021 година. 

"Ние сме отбор, който залага на добрия футбол. Имаме наш собствен уникален начин на игра, а Меси е най-добрият в света, нашият ключов играч. Андрес Иниеста е пример. Ние не го искаме само като играч на клуба, а легенда, която ще остане и в бъдеще. С Меси също се надяваме да стане по този начин. Той подписа 4-годишен договор, но не мисля, че ще е последният му", заяви Бартомеу.

Той коментира и трансферния пазар, който придоби нови измерения след продажбата на Неймар миналото лято. "Иска ми се да кажа, че пазарът се е стабилизирал, но не съм сигурен. Има все повече клубове, които влагат огромни суми и за останалите става по-трудно да подпишат с най-добрите играчи. Нашият план е да инвестираме 60 млн. евро през следващото лято, които са дошли от продажбата на играчи". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички