Почти сигурно: Лопетеги пуска нов играч като титуляр за "белия балет"


Почти сигурно: Лопетеги пуска нов играч като титуляр за "белия балет"
Снимка: Getty Images/Guliver

1151 0

Отборът на Реал Мадрид успя да започне участието си в турнира Шампионска лига с класическа победа над Рома, а сега момчетата на Хулен Лопетеги трябва да съберат сили за предстоящия сблъсък от първенството срещу състава на Еспаньол. 

Селекционерът на "белия балет" по всяка вероятност ще включи ново име в своя състав в лицето на новото попълнение от това лято Алваро Одриосола. Крайният бранител все още няма участие за тима на "кралския" клуб, но изглежда, че неговият момент е настъпил.

Титулярният десен бранител Дани Карвахал получи контузия и днес пропусна тренировъчните занимания на отбора. “Дани има малък проблем и в момента изчакваме да видим как ще се развият нещата, но със сигурност той няма да играе утре”, заяви Лопетеги.

Одриосола бе привлечен за 30 млн. евро от състава на Реал Сосиедад, като Лопетеги подхожда внимателно с 22-годишния защитник, налагайки го бавно и постепенно в редиците на своя отбор. През миналия сезон той изигра 50 мача с екипа на Сосиедад, а освен това дебютира и в испанския национален отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички