Почетино: Когато те потърсят от Реал, си длъжен да ги изслушаш


Почетино: Когато те потърсят от Реал, си длъжен да ги изслушаш
Снимка: Getty Images/Guliver

2547 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино коментира появилите се информации, че именно той е фаворит да замени Зинедин Зидан начело на Реал Мадрид. Вчера френският специалист шокира футболния свят, обявявайки, че повече няма да води Кралския клуб, и то само дни, след като триумфира в Шампионска лига за трета поредна година.

Оставката на Зидан от своя страна породи много спекулации относно следващия наставник на "белите“, като сред най-спряганите имена бяха тези на Почетино, Арсен Венгер и Антонио Конте.

"Когато от Реал Мадрид те потърсят – си длъжен да ги изслушаш. В моя случай обаче нищо не зависи от мен. Наскоро подписах нов дългосрочен контракт с Тотнъм, където се чувствам много щастлив“, заяви Почетино.

В новия контракт на аржентинеца не е вписана конкретна сума за предсрочно напускане. Той заработва по 8,5 млн. паунда (€ 9,6 млн) годишно в лондонския клуб. Тотнъм обаче няма никакво намерение да се разделя с него и ще поиска от Реал компенсация от 42 млн. паунда (€ 48 млн), ако иска да откупи договора му.

"Тотнъм ми позволява да работя и успоредно с това да се развиваме взаимно. За момента искам да се концентрирам единствено върху подготовката ни за следващия сезон и да се дистанцирам от всичко, което се говори по темата. Със сигурност ще има много слухове, много коментари, но истината е, че не съм получавал никакво предложение от Реал Мадрид“, допълни мениджърът на лондончани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички