Пике разпали още повече войната с Реал Мадрид


Пике разпали още повече войната с Реал Мадрид
Снимка: Gulliver/Getty Images

1912 0

Защитникът на Барселона и на испанския национален отбор Жерард Пике отново предизвика скандал с коментар по адрес на Реал Мадрид. Пике отново нарече "белия балет" съдийски отбор, както и за разликата в наказанията, които получават двата тима. 

"Кога реферите са ни помагали? В Шампионска лига ли? А, аз си мислех, че въпросът ви е за първенството. Обсъждаме историческата ни победа с 6:1 над ПСЖ, а се пише и говори за съдията. А когато Реал Мадрид спечели Шампионска лига с гол от засада на Серхио Рамос, не се случи нищо", избухна Пике.

Той забърка и политичекси скандал, след като не подмина и темата за прокурор Марта Силва - обвинителят, който искаше по-сурови наказания за Лионел Меси и Неймар, за разлика от всички останали свои колеги. Тя се оказа фенка на Реал Мадрид и най-спокойно изгледа мача с Реал Сосиедад от трибуните на стадион "Сантяго Бернабеу" в края на месец януари и това изглежда е подразнило бранителя на каталунците.

"Коментирайте Марта Силва! Не ми харесва това, което става в ложите на стадиона на Реал. Не ми харесва да виждам там човекът, който обвиняваше Меси и Неймар. Има обвинения срещу тях, но не и срещу Кристиано Роналдо. Всички знаем какво се случва в техните ложи. Винаги е било така. Смятам всички играчи на Реал за мои приятели, но какво мога да кажа за клуба им... В крайна сметка би трябвало съдията да реши, а не Мадрид. Знаем как стават тези неща", добави Пике.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички