Пет основателни причини Реал Мадрид да продаде Гарет Бейл


Пет основателни причини Реал Мадрид да продаде Гарет Бейл
Снимка: Guliver/GettyImages

2627 0

Гарет Бейл играе един от най-слабите си сезони в мъжкия футбол, което се дължи на множеството контузии и слабата му форма. Поради тази причина от Реал Мадрид са готови да се разделят с уелсеца пет години, след като той пристигна на "Сантяго Бернабеу".

1. Контузиите

Една от най-големите причини в Реал Мадрид да решат да се разделят с бързногото крило са неговите контузии. Не само през този сезон, но от пристигането си в Испания през 2013 година той е имал точно 25 контузии. Да, в момента той е здрав, играе редовно в първия тим, но страховете, че във всеки един момент може да получи травма, тревожат треньорския екип на отбора.

2. Неоправданите очаквания

В Реал Мадрид бяха сигурни, че с привличането на Гарет Бейл те са намерили идеалния заместник на Кристиано Роналдо, който един ден ще спечели Златна топка. Е, четири години по-късно уелсецът нито е близко до това да замести суперзвездата на тима, но до спечелването на най-престижната индивидуална награда. През 2013/2014 Бейл играе важна роля в спечелването на Шампионска лига и Купа на Краля, но от тогава не блести с нищо съществено.

3. Бейл се дистанцира

Атакуващият футболист няма много добри приятели на "Сантяго Бернабеу". Освен това прави впечатление, че другите играчи руптаят от факта, че не играят често в първия тим, докато подобни думи от устата на №11 не е имало до момента.

4. Промяна в атака

Ръководството на тима вярва, че е дошло време за кардинални проблеми, още повече в атаката на тима. Триото ВВС отдавна не е това, което беше, като сега надеждите на тима са свързани с Марко Асенсио. В тима не искат Бейл да пречи на развитието на младата надежда.

5. Реал Мадрид все още може да вземе пари от продажбата

Сега или никога за Реал Мадрид. В момента интерес към Бейл не липсва, като най-вероятно той ще се върне в Англия. Едва ли "кралския клуб" ще може да му вземе дори и 100 милиона евро. В тима обаче са сигурни, че могат да вземат сума близка до тази, с която да купят нов голям нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички