Пестелива Барселона се изложи на "Местая"


Пестелива Барселона се изложи на "Местая"

1210 0

Летящата високо Барселона си намери майстора, поне наполовина, след като Валенсия изкова късно реми 1:1 срещу шампиона на Испания и може би най-добър отбор в Европа в момента.

Каталунците пропиляха куп положения в мача, като единственият им гол падна в 59'. Тогава Суарес беше изведен отлично зад отбраната на домакините и преодоля лесно вратаря. При попадението обаче останаха сериозни съмнения за засада.

До този момент на двубоя Барселона доминираше тотално, но след гола Меси и компания се успокоиха, а положенията на тима намаляха драстично. Гостите се задоволиха с това да разиграват, но бяха наказани за пестеливата си игра в последните 30 минути на срещата.

В 86' при контраатака на "прилепите" Пако Алкасер изведе Санти Мина на стрелкова позиция, а младият нападател нямаше проблеми да разстреля Клаудио Браво - 1:1.

Така разликата с преследвачите вече е нищожна, като Атлетико Мадрид е само на 2 точки, докато Реал Мадрид дебне от трета позиция и пасив от 4 пункта.

Барселона беше в серия от 7 поредни спечелени двубоя преди равенството срещу Валенсия, а в същото време отборът беше допуснал само 1 гол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички