Перес готви бомба - отмъква Неймар от Барселона


Перес готви бомба - отмъква Неймар от Барселона

6395 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес възнамерява да опита да привлече на "Сантяго Бернабеу" една от звездите на Барселона. Става дума за нападателя Неймар, съобщава "El Mundo Deportivo".

Според изданието, нападателите на "белите" Кристиано Роналдо и Карим Бензема са близо до напускане на клуба. Неймар, заедно с крилото Гарет Бейл, трябва да стане лидер на новия спортен проект на Перес.

Към момента цената на бразилеца е 190 милиона евро, като Перес ще може да си позволи да плати тази сума, ако успее да вземе пари от продажбата на своите играчи.

Строителният бос опита да купи звездата на Барселона още когато той бе играя на Сантос. Реал дори предлагаше за него повече, отколкото даваха каталунците, но самият Неймар предпочете да премине на "Камп ноу".

През октомври излезе интересна информация и за друг европейски гранд, който се интересува от услугите на Неймар - Манчестър Юнайтед. 20-кратният английски шампион е отправил оферта през лятото, която е била отхвърлена от ръководството на Барселона. Нещата обаче бележат промяна, смята испанският журналист Гийем Балаге (написал автобиографията на Роналдо, работи за Скай Спортс и други медийни гиганти). Според него, Неймар не иска да остава в сянката на Лионел Меси и, докато е в Барселона, никога няма да може да разгърне потенциала си. Поради тази причина Неймар не е отхвърлил категорично идеята да премине на "Олд Трафорд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички