Педро разкри кой ще му липсва най-много и дали ще се радва, ако вкара на Барса


Педро разкри кой ще му липсва най-много и дали ще се радва, ако вкара на Барса
Снимка: Getty Images / Guliver

2724 0

Новото попълнение на Челси Педро Родригес разкри, че човекът, който най-много ще му липсва от отбора на Барселона, е Лионел Меси. Както е известно, срещу 30 милиона евро испанският национал смени европейския шампион с първенеца на Англия, а вече направи дебюта си, отчитайки се с гол и асистенция срещу Кристъл Палас.

"Меси ще ми липсва страшно много. Той е чудесен съотборник и чудесен човек. Преживяли сме много неща заедно – много мачове, много голове. Чувствам се доста странно, когато съм с фланелката на Челси, както и когато около мен не са Меси, Жорди Алба, Серхио Бускетс и Андрес Иниеста. За щастие ще продължа да играя с някои от тях в националния отбор", каза Педро по повод това как се чувства далеч от най-близките си приятели. 

"Не мисля, че Барселона искаше да ме продаде. Всичко започна с телефонно обаждане от Сеск Фабрегас. След това ми се обади и Моуриньо. Разговорът с Жозе ме накара да се почувствам важен и ми даде увереност", допълни Педро, който разкри ще се радва ли, ако вкара гол на Барселона. 

"Дори не мога да си представя да играя на "Камп Ноу" с друга фланелка. Ако някога се срещнем в Шампионска лига, никога няма да празнувам гол срещу Барса", категоричен беше крилото на Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички