Педри: В най-добрия клуб в света съм, искам да печеля всичко през всяка година


Педри: В най-добрия клуб в света съм, искам да печеля всичко през всяка година
Снимка: Getty Images

3415 0

18-годишният Педри безспорно наскоро преподписа с Барселона и се очаква именно той да е един от играчите, които да са в основата на следващия мощен отбор на каталунците. Младият испанец не крие големите си амбиции и призна, че иска да печели всички трофеи през всяка година.

"Надявам се да бъда тук за много години. В труден момент сме, но това е най-добрият клуб в света и ще се изправим, за да постигнем велики неща. Благодаря на президента и на клуба и се надявам, че ще съм тук много години, искам да печеля всичко през всяка година. Всички те ми помогнаха да се развивам и да порасна като футболист, надявам се да сбъдна още много мечти.

Вярно е, че всичко се случи много бързо, но благодарение на тези трима души - майка ми, баща ми и брат ми. Те ми помогнаха да остана здраво стъпил на земята и ми дадоха аванс. Много съм им благодарен.

В Барселона можеш да мечтаеш да печелиш титли, това е най-големият клуб в света и когато спечелих Купата на Краля, почувствах огромна радост, не мога да го опиша с думи.

Ако можех да решавам, бих дал "Златната топка" на Меси за всичко, с което ми е помагал. Той е най-добрият в света" - завърши Педри. Ефектът "Педри" и заслужава ли си младокът милиардна откупна клауза?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички