Панучи: Да напусна Реал бе най-голямата ми грешка, Роналдо може да съжалява


Панучи: Да напусна Реал бе най-голямата ми грешка, Роналдо може да съжалява
Снимка: Guliver/GettyImages

2211 0

Бившият защитник на Реал Мадрид Кристиан Панучи прогнозира успешна кариера за Кристиано Роналдо в Ювентус, но припомни на носителя на 5 златни топки, че неговата най-голяма грешка е била именно да напусне "белия балет" в края на ХХ век.

Панучи успя да спечели Примера Дивисион, Купата на Испания и Шампионска лига в 3-годишния си престой при "белите", след което напусна в посока Милано и отборът на Интер.

45-годишният бивш защитник смята, че Роналдо може да съжалява за своето решение да напусне Мадрид, като се уповава на своя опит и кариера.

"Исках да напусна Реал и това бе най-голямата ми грешка в моята спортна кариера, признавам си го", сподели Панучи. "Кристиано ще продължава да печели, защото е твърде добър играч, за да не го прави. Той е най-добрия футболист в света."

Панучи също смята, че Реал ще срещнат затруднения през новия сезон след напускането на Зинедин Зидан и Кристиано Роналдо.

"Ще бъде труден сезон за Реал. Зидан напуска, Роналдо напуска. Не е лесно да замениш професионалисти като тях и още повече след спечелването на 3 последователни европейски титли", завърши бившият защитник на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички