Отпадането от Шампионска лига довело до огромен скандал между капитана на Реал и Перес


Отпадането от Шампионска лига довело до огромен скандал между капитана на Реал и Перес
Снимка: Getty Images/Guliver

2575 0

Отпадането на Реал Мадрид от Аякс на 1/8-финалите в Шампионска лига е довело до сериозен скандал между капитана на тима Серхио Рамос и президента на клуба Флорентино Перес. Припомняме, че бранителят не игра, след като умишлено си изкара жълт картон в първата среща.

След двубоя Перес веднага е слязъл в съблекалнята и е поискал обяснения от играчите за поведението им по време на двубоя. Босът разкритикувал футболистите за липсата им на отдаденост и за прекалената им почивка, като стигнал до там да ги нарече "позорни".

Изглежда, че именно това разгневило Рамос и веднага се е изказал, като обвинил президента и ръководството в слабо планиране и заради тях сеознът е пълен провал. "Ще те разкарам", веднага се заканил Перес. "Разплати ми се и си тръгвам”, отговорил му бранителят и продължил: “Давал съм всичко от себе си и съм се борил здраво за тази емблема, за този клуб и дори за теб”. Целият състав станал свидетел на скандала, твърди AS.

Веднага след това е имало и спешна среща по високите етажи, като вариантът е бил Сантиаго Солари да бъде уволнен веднага и да се назначи Жозе Моуриньо. Не всички обаче били съгласни и затова се изчаква до този момент. Не е тайна, че Рамос не е в особено топли отношения с Моуриньо.

Сега именно това е най-важните теми в Реал -  кой ще е треньорът, който ще вади отбора от посредствеността - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички