Отказаха оферта за 80 милиона паунда от Барселона


Отказаха оферта за 80 милиона паунда от Барселона
Снимка: Gulliver/Getty Images

2097 0

Ювентус може и да няма финансовата мощ на Барселона, Реал Мадрид, ПСЖ и английските грандове, но Пауло Дибала показа, че с отдаденост "бианконерите" могат да изградят невероятен отбор.

Аржентинският нападател, който беше сред най-добрите играчи в Серия А през изминалия сезон, е отказал трансфер в Барселона, който е щял да донесе на италианския шампион 80 милиона евро.

Странното желание, което Златан има, за да подпише с Юнайтед

Причината за това е личното желание на играча да остане в Торино, заради по-голямата роля, която има в отбора. Той не изключва трансфер в бъдеще, но не и през настоящото трансферно лято. За това увери собственикът на агенцията, която го представлява.

"Дали ще остане в Ювентус дълго? Трансферният пазар носи много изкушения, но Пауло има ясни идеи за своето бъдеще. В последните месеци Барселона се интересуваше сериозно от него, като дори предложи двойно на това, което Юве плати преди година (80 милиона евро).

Реал Мадрид ще пазарува в Лестър

Играчът обаче се интересува само от това, което ще му помогне да бъде по-добър. Ювентус му дава шанс да се изявява на най-високо равнище и да показва най-доброто от себе си. Затова той реши да не напуска", каза Густаво Маскарди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички