От Барселона опровергаха, че искат играч на ПСЖ


От Барселона опровергаха, че искат играч на ПСЖ
Снимка: Gulliver/GettyImages

1088 0

От щаба на Барселона бързо опровергаха информациите, че през лятото клубът е преговарял с десния бек на ПСЖ Серж Орие, който сега е футболист на Тотнъм. Последният каза в интервю за френските медии, че е бил в много напреднали преговори с каталунците, но те са се уплашили от репутацията му и затова са се отказали от идеята да го вземат на "Камп Ноу".

„Струва ми се, че репутацията ми уплаши четири или пет европейски грандове. Водих преговори с Барселона, които бяха навлезли във финалната фаза. Но от ръководството на клуба не бяха сигурни, че ситуацията около мен ще е различна този път“, каза Орие. Представител на пресслужбата на Барса бе категоричен, че това не отговаря на истината.

"Никога не сме водили преговори с този играч или агента му. Самите те искаха да преговарят с нас, но не се стигна до никаква комуникация", увериха от щаба на испанския гранд. Орие премина в Тотнъм през лятото от Пари Сен Жермен. 24-годишният бранител е известен както с футболните си качества, така и с това, че непрекъснато се забърква в скандали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички