"Още това лято Хосеп Гуардиола може да се завърне в Испания"


"Още това лято Хосеп Гуардиола може да се завърне в Испания"
Снимка: Guliver/GettyImages

9780 0

Легендата на бразилския футбол Ривалдо, който е много добър приятел с Хосеп Гуардиола разкри, че специалистът може да се завърне на работа в родната си Испания през лятото. В момента испанецът завърши третия си сезон в Манчестър Сити и за втора поредна година стана шампион на Висшата лига.

През пролетта се появиха спекулации, че Ювентус иска да вземе Гуардиола. Той пък отговори, че се надява още дълги години да остане на "Етихад", но според носителя на наградата Златна топка, в най-скоро време може да стане така, че Гуардиола да се завърне в Испания.

"Манчестър Сити се подобри много с идването на Гуардиола и спечелването на две поредни титли в такова трудно първенство само доказва, че той ще остане в историята на клуба. Когато играех с него, той споделяше, че иска да стане треньор, но никога не съм предполагал, че ще е толкова добър. 

ГУАРДИОЛА ПОКАЗВА КАКВО ЗНАЧИ ДА СИ СРЕД НАЙ-УСПЕШНИТЕ ТРЕНЬОРИ

Нормално е, когато извеждаш тима си до такива висини, всички големи отбори да са вперили поглед в теб. Сигурен съм ,че Пеп ще има много предложения и различни проекти, които да разгледа още това лято. Въпреки отличните му отношения на "Етихад" с всички, вярвам, че добро предложение от Испания ще го накара да се върне. Казвам това, защото познавам Пеп. Той не може да бъде далеч от семейството и приятелите си. Той цени всяка минута, която прекарва с тях и се наслаждава. За това мисля, че връщането му в Испания е въпрос на време", сподели Ривалдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички