Още една звезда на Реал Мадрид покани Неймар: Надявам се да дойде при нас


Още една звезда на Реал Мадрид покани Неймар: Надявам се да дойде при нас
Снимка: Guliver/GettyImages

1468 0

Халфът на Реал Мадрид Каземиро сподели вчера, че се надява един ден да играе рамо до рамо със сънародника си Неймар и то на "Сантяго Бернабеу". 25-годишният нападател е свързван с трансфер в "белия балет" през последния месец, въпреки че се присъедини към ПСЖ срещу рекордната сума от 222 милиона евро едва през август.

"Той е звезда. Знае какво прави. Той е страхотен играч и винаги ще бъде добре дошъл в Реал Мадрид. Надявам се да дойде при нас, но сега е щастлив в новия си отбор", сподели Каземиро пред "COPE".

"Знаем, че на Световното първенство всички ще са срещу нас. Всеки иска да победи Бразилия. Ние обаче имаме чудесен отбор и сме подготвени", сподели още полузащитникът.

Каземиро обаче не е първият играч на "кралския клуб", който агитира Неймар да се премести в испанската столица. По-рано тази есен същото сториха капитанът на тима Серхио Рамос и друг бразилец - Марсело.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички