Още една суперзвезда е под сериозна въпросителна за "Ел Класико"


Още една суперзвезда е под сериозна въпросителна за "Ел Класико"
Снимка: Guliver/GettyImages

954 0

Първото за сезона издание на "Ел Класико" ще премине под знака на постоянните контузии, които измъчват и двата отбора, 10 дни преди най-чакания сблъсък от началото на сезона. Поредният ас, който влиза в лазарета, е Гарет Бейл, който получи контузия по време на победата с 2:1 над Спортинг Лисабон в Шампионска лига

В средата на второто полувреме уелският флангови футболист стъпи накриво след единоборство в наказателното поле на "белия балет", а малко след това отстъпи мястото си на Карим Бензема. Бейл очевидно изпитваше дискомфорт, а това не е първият случай, в който травма в глезена може да го извади от игра.

Откакто е играч на Реал Мадрид, той е пропускал поне по два месеца на сезон заради контузии в глезените, а сега положението изглежда сходно. Първоначалните прогнози на Marca са, че той е усукал своя глезен, което го поставя в списъка с играчи, които по всяка вероятност ще пропуснат сблъсъка с Барселона на "Камп Ноу" на 3-и декември. 

"Още не знам колко е сериозна травмата. Става дума по-скоро за усукване. Нещата не изглеждат добре, но е рано да говорим дали ще играе срещу Барса", каза старши треньорът на Реал Зинедин Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички