Още един супер ас на Реал Мадрид може да влезе в затвора, и то за 5 години


Още един супер ас на Реал Мадрид може да влезе в затвора, и то за 5 години
Снимка: Guliver/GettyImages

2697 0

Кристиано Роналдо може да напусне Реал Мадрид, но разследването срещу него за укриване на данъци ще продължи, а то може да доведе до сериозна присъда за португалеца и 7 години затвор, ако бъде признат за виновен по всички обвинения. Но той не е единственият играч, който има сериозни проблеми с властите.

Неговият съотборник Лука Модрич ще бъде разследван за показанията, които даде в защита на Здравко Мамич по време на делото срещу бившия шеф на хърватския футбол. Той е обвиняем по куп дела, включващи присвояване и укриване на средства. Модрич е ключов свидетел по делото, като по време на самото изслушване той е променил своите показания.

Първоначално, той е потвърдил версията на прокуратурата, че при договорът му при трансфера от Динамо в Тотнъм има сериозно нарушение и клауза, която дава няколко милиона на Здравко Мамич, е била вкарана в договора след осъществяването на трансфера със задна дата. По време на самото изслушване обаче той се е отменал от думите си, казвайки че е бил "объркан" от цялата документация.

Сега той ще бъде разследван за фалшиви показания, което може да бъде наказано с между 6 месеца и 7 години затвор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички