Още един от титулярите на Зидан влезе в лазарета


Още един от титулярите на Зидан влезе в лазарета
Снимка: Guliver/GettyImages

850 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан няма да рискува състоянието на бразилския ас Каземиро, пише вестник Marca днес. Дефанзивният халф на "белите" беше изваден принудително още в 20' на двубоя срещу Еспаньол, а десният прасец на играча беше наложен с лед.

За щастие контузията му не е толкова сериозно, като в Испания пишат, че е травмата е "силно охлузване". Въпреки това Зизу е решил да не поема никакви рисково, особено като се има предвид че реално "белите" не разполагат с втори дефанзивен халф в своята селекция.

Очаква се Тони Кроос, който трябваше да получи почивка срещу Еспаньол, но влезе на мястото на Каземиро, да бъде титуляр на тази позиция, а пред него да играят Модрич и Хамес или Асенсио в предстоящия двубой срещу Виляреал.

ПЪРВИЯТ ТРАНСФЕР ЗА ЛЯТО 2017 Е ФАКТ!

Каземиро се присъединява към Гарет Бейл, който няма да играе в следващите две седмици. Все още не се знае дали Кристиано Роналдо ще може да вземе участие в срещата. Португалецът не игра срещу Еспаньол заради настинка, но в Испания са убедени, че той все още не е влязъл в добро физическо състояние и затова Зидан е решил да му даде почивка.

Двубоят срещу Виляреал е в сряда вечер, като "белия балет" може да подобри рекорда на Барселона от 16 поредни победи в Ла Лига. В момента "кралете" са на същата кота.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички