Още един испанец реже Барселона


Още един испанец реже Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1962 0

След отказа на Алваро Негредо да подсили Барселона, на път да стори това е и колегата му от Селта Нолито. Нападателят обяви, че възнамерява да преподпише със Селта.

Този сезон 29-годишният възпитаник на Барселона е в отлична форма - в 15 мача в Ла Лига той е вкарал 8 гола. С играта си той си заслужи повиквателна в националния отбор на Испания.

Във вторник Нолито получи контузия и излезе от строя за един месец, но увери в интервю за "Marca", че няма намерение в този времеви отрязък да си организира трансфера в Барселона.

"Иnтересът от Барса е само слух, който прочетох във вестниците и за който ми разказаха моите приятели. Мисля, че ако Барселона е наистина заинтересована от мен, те щяха да звъннат в Селта. Но не са го направили", каза Нолито.

"Всъщност, аз съм щастлив в Селта. Ние трябва да уточним само някои детайли и ще подпиша нов договор", допълва испанецът.

Играчът, който вкара един головете при сензационната победа на Селта над Барселона с 4:1, отдаде почит на клуба и треньора, които го създадоха.

"Бях в Барселона три години. Те бяха най-важните в моята кариера, защото направих голям скок в развитието си. Разбрах, че мога да си осигурявам прехраната с футбол, започнах да го възприемам не като хоби, а като работа. Луис Еnрике работи с мен, когато бях на 20. Той ми създаде друга философия, друг начин на живот и отношение към футбола. Той ме накара да се храня правилно, например. Винаги е бил честен с мен", разкрива Нолито.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички