Още един ас от Европа тръгва за Китай, този път от Атлетико Мадрид


Още един ас от Европа тръгва за Китай, този път от Атлетико Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1261 0

Още една звезда на европейския футбол може да поеме към Китай, въпреки че вече се видя, че в азиатския шампионт не всички, дошли от Европа, се справят добре. Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо намекна, че Яник Ферейра Караско може да напусне тима съвсем скоро, казвайки че за него "вратата е отворена".

Към белгийския национал има сериозна оферта от китайския Далиан Ифан, който е предложил на Ателтико 30 милиона евро за трансфера. Предложение, което в Испания са убедени, че столичани ще приемат, ако Караско избере да премине в Китай.

"Разбира се, че вратата е отворена, ако има добра оферта – както за него, така и за клуба. Когато има решение, ще оповестим“, каза Сересо, цитиран от испанските медии.

Ако в действителност двете страни се споразумеят, 25% от тях ще идат в касата на предишния клуб на полузащитника – Монако.  Самият Караско вече е резерва в състава на Диего Симеоне, въпреки че беше един от най-добрите в последните два сезона на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички