Официално: Сесар Аспиликуета подсили Атлетико Мадрид


Официално: Сесар Аспиликуета подсили Атлетико Мадрид
Снимка: Getty Images

1179 0

Испанският гранд Атлетико Мадрид официално обяви Сесар Аспиликуета като свой футболист, минути след като той се сбогува по доста емоционален начин с Челси, където прекара 11 години.

Испанецът акостира на "Метрополитано" като свободен агент, след като от Челси му позволиха да разтрогне договора си, който той имаше до края на сезон 2023/24. Испанецът е преминал и медицинските тестове в Атлетико и е подписал с "рохибланкос" до края на следващата кампания.

33-годишният испанец се превърна в легенда на "сините" от Лондон. Футболистът изигра 508 мача за лондончани, след като се присъедини на "Стамфорд Бридж" от Олимпик Марсилия. Аспиликуета си заслужи статута на легенда в Челси, тъй като помогна на отбора да триумфира на два пъти във Висшата лига, Лига Европа, а като капитан на клуба вдигна и трофея от Шампионска лига през 2021 година, когато на финала бе победен Манчестър Сити.

Само броени минути, преди да бъде представен от Атлетико, Челси се сбогува по емоционален начин със своя капитан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички