Обявиха наказанието на Шави: Ще води ли Барселона срещу Реал Мадрид в Ел Класико?


Обявиха наказанието на Шави: Ще води ли Барселона срещу Реал Мадрид в Ел Класико?
Снимка: Getty Images

1217 0

Дисциплинарната комисия към испанското "БФС" официално обяви наказанието на старши треньора на Барселона - Шави Ернандес.

Както е известно, на 17-и март наставникът на каталунците получи два бързи жълти картона в края на първото полувреме срещу Атлетико Мадрид на "Метрополитано" и изгледа второто от трибуните...

Шави

Феновете на Барса се притесняваха, че Шави може да бъде наказан за три мача, тъй като за втори път през сезон 2023/24 бе изгонен, но страховете им не се оправдаха!

Шави ЩЕ БЪДЕ на линия за Ел Класико

От решението на местната ДК става ясно, че мениджърът е получил наказание само за два двубоя от Ла Лига - срещу Лас Палмас (30.03., домакинство) и срещу Кадис (13.04., гостуване).

ОЩЕ: Има вариант Шави да остане в Барселона, но с 3 поставени условия?

Това означава, че Шави ще бъде на линия за Ел Класико срещу Реал Мадрид, което е насрочено за 21-ви април (на "Сантяго Бернабеу") и е част от 32-рия кръг на шампионата!

*В момента Барселона има актив от 64 точки на второто място във временното класиране и изостава на 8 от "белия балет" (72).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Сега е моментът да мечтаем" - мнението на Шави след Атлетико 0:3 Барселона + обяснението му за червения картон!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички