Обявиха Лео Меси за протеже на медии и съдии в Испания


Обявиха Лео Меси за протеже на медии и съдии в Испания

1137 0

Звездата на Барселона Лионел Меси беше обвинен от защитника на Атлетико (Мадрид) Фелипе Луис за "галеник" на испанските съдии и медии. Това стана в интервю за "TV Esporte Interativo", и то няколко седмици след дербито между двата тима, в което бразилският защитник си изкара червен картон именно заради грубо нарушение в краката на аржентинския ас.

"В Испания Меси е протеже както на съдиите, така и на медиите", коментира бразилецът и продължи "атаката" срещу 5-кратния носител на наградата "Златна топка".

 

"Признавам, че нарушението ми си беше за червен картон. Но последвалата вълна срещу мен беше в резултат на това, че Лео е галеник на реферите и медиите. Всички го пазят, защото ако той е контузен, няма да могат да го гледат всяка седмица. След срещата тогава аз спах спокойно, защото не бях действал умишлено. По принцип не съм груб футболист.

Иначе - да, Меси е изключително труден за опазване, а моята цел в такива случаи е да го поставя под напрежение, за да не може той да се справи", коментира още Луис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички