Новото попълнение на Барселона: Идвам в най-добрия отбор в света


Новото попълнение на Барселона: Идвам в най-добрия отбор в света
Снимка: Getty Images/Guliver

27374 0

Барселона официално представи петото си ново попълнение през летния трансферен прозорец. Това е 30-годишният защитник Жереми Матийо, който беше купен от Валенсия за 20 млн. евро. Французинът ще играе с №24, а договорът му е за 4 г.

"Идването ми в такъв клуб е плод на усилията ми. Възможността дойде късно, но все пак е на лице. Ще се наслаждавам на престоя ми на "Ноу Камп". Идвам в най-добрия отбор в света в най-силния период в кариерата ми. Най-важното е да побеждаваме" - заяви Матийо.

Преди него Барса се подсили още с Иван Ракитич и Луис Суарес, както и с двамата вратари Клаудио Браво Марк-Андре тер Щеген.

В същото време една от звездите на каталунците Андрес Иниеста заяви, че отборът трябва да си върне играта, която показваше под ръководството на Хосеп Гуардиола. Всички надежди за това са свързани с новия треньор Луис Енрике, който замени Херардо Мартино.

"Искаме отново да правим нещата като в близкото минало. Запалянковците трябва да бъдат щастливи. Тази година ще бъде трудна, но имаме нужда от успехи. Всички в състава се вълнуваме много от новото начало и от промените. Целите всеки сезон са еднакви. Трябва да печелим титли" - заяви Иниеста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички