Ново забавяне на трансфера на Кристиано Роналдо - ето подробности


Ново забавяне на трансфера на Кристиано Роналдо - ето подробности
Снимка: Guliver/GettyImages

2374 0

Преминаването на Кристиано Роналдо в Ювентус почти със сигурност ще бъде отменено и португалецът ще стане играч на "старата госпожа" през следващата седмица. Повод за това забавяне е фактът, че президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е отменил срещата на борда на директорите в клуба, която беше планирана за днес (вторник).

Причината е в желанието на клуба да проведе последен разговор с голмайстор №1 в историята на отбора, да му предложи последен вариант на договора и, ако това не сполучи, да се уточнят детайлите по сбогуването както на отбора, така и на феновете с човека, извел Реал Мадрид до безпрецедентните 3 поредни трофея в Шампионска лига, информира "Sky Sports Italia". 

На днешната среща на Флорентино Перес трябваше да обяви, че Роналдо иска да напусне, а в клуба се очаква офертата на Ювентус. Това обаче няма да се случи днес, категорична е италианската медия.

В следващите часове се очаква да се проведе среща между Жорже Мендеш и Флорентино Перес, на която двамата ще обсъдят за последно бъдещето на Кристиано Роналдо. Въпреки желанието на "белия балет" да го задържи, на този етап това изглежда невъзможно, тъй като самият играч няма никакво намерение да се вижда с шефа на "кралете".

СПРЯГАНИЯТ ЗА ЗАМЕСТНИК НА РОНАЛДО В РЕАЛ ПРОГОВОРИ!

В момента португалската мегазвезда се намира в Гърция, където е на почивка с приятелката си Джорджина Родригес и най-големия си син. За южната ни съседка замина и шефът на италианския клуб Андреа Аниели, който ще финализира трансфера на Роналдо. Той ще прибира по 30 милиона евро на сезон, а договорът му ще е за 4 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички