Новата перла на Барса: Харесвам отбора от дете, Роналдиньо и Деко са ми любимци


Новата перла на Барса: Харесвам отбора от дете, Роналдиньо и Деко са ми любимци
Снимка: Getty Images/Guliver

5289 0

Андреас Кристенсен бе официално представен на феновете на Барселона на специална пресконференция, а датчанинът направи интересни признания. Той акостира на "Камп Ноу" като свободен агент, а преминаването му изглеждаше ясно от месеци.

"Пораснах, гледайки Барселона. Роналдиньо и Деко бяха моите любимци. Много дълго чаках този ден. Изключително се вълнувам преди началото на сезона", заяви в началото новото попълнение.

Защитникът ще може да бъде откупен от всеки клуб за 500 милиона евро, а към клуба се присъединява като носител на трофеите Шампионската лига, Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство. Всичко това постига с Челси, а към колекцията си включва и Лига Европа, също със "сините".

"Горд към от постигнатото в Челси. Имам много специални трофеи. Работих всеки ден, за да напиша своята лична история", коментира играчът. 

Кристенсен призна, че преди да подпише с Барселона се е посъветвал с испанците Маркос Алонсо и Сесар Аспиликуета, с които си партнираше на "Стамфорд Бридж". Контрактът на национала с "блаугранас" е до лятото на 2026 година.

Вижте първото ново попълнение на каталунците през летния прозорец!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички