Новата голова машина на Реал, която все още е "на заден план"


Новата голова машина на Реал, която все още е "на заден план"
Снимка: Getty Images/Guliver

3786 0

Зинедин Зидан се завърна на пожар през месец март в Реал Мадрид. В първия си мач начело той надви Селта с 2:0, а Иско и Гарет Бейл бяха голмайсторите. Това се оказва първият и последният двубой, в който Карим Бензема стартита под ръководството на френския наставник (след завръщането му), но не съумява да се разпише.

В отсъствието на Кристиано Роналдо, Зидан не разполага с играч, който да се разписва по-често от Бензема. Във всичките 21 срещи от март месец, именно 31-годишният нападател е футболистът с най-много записани мачове - 16. В тези двубои той се е разписал цели 14 пъти.

Гарет Бейл е следващият с най-много голове за този период, като разликата е огромна - само 3 гола за 14 мача. Мариано Диаз (5 срещи) и Иско (14 срещи) са с по 2 попадения.

Формата на Бензема е невероятна, въпреки че сякаш не получава нужното признание. Но само той не е достатъчен, за да се върне Реал Мадрид там, където приляга на клуб с такава история и такъв звезден състав. А кой играч на "кралския клуб" трябва да бъде внимателен, ако иска да вземе участие в мегасблъсъка срещу Барселона - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички