Нов обрат по сагата "Рабио": Реал Мадрид фаворит за подписа на халфа


Нов обрат по сагата "Рабио": Реал Мадрид фаворит за подписа на халфа
Снимка: Guliver/GettyImages

1452 0

Испанският колос Реал Мадрид заема полпозишън в трансферната надпревара за полузащитника на Пари Сен Жермен Адриен Рабио, твърди испанското издание "AS". Французинът е напът да премине на "Сантяго Бернабеу", където да работи под ръководството на своя сънародник Зинедин Зидан.

Зизу се завърна в "балета" наскоро, а с това са се увеличили и шансовете Рабио да премине в тима от Мадрид. Французинът е един от най-желаните играчи в последните месеци, като неговото име се спрягаше с отбори като Барселона, Ювентус, Ливърпул, Челси и двата гранда от Манчестър.

Отборът на ПСЖ така и не успя да склони халфа си да преподпише с тях, след като Рабио категорично отказа да продължи кариерата си на "Парк Де Пренс". Така договорът на играча ще изтече през лятото, когато на практика ще се превърне в свободен агент и ще може да премине в щаба на друг отбор.

Междувременно бивш играч на Реал Мадрид направи любопитно изказване за Гарет Бейл, като го посъветва да започне да се държи като "за*ник" (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички